Pieni ja palveleva asiantuntijayritys

Sähkö-Duo on vuonna 1988 perustettu täyden palvelun sähköurakoitsija. Tällä hetkellä palveluksessamme on 6 työntekijää ja toimipisteemme sijaitsee Järvenpäässä. Teemme kaikki sähkö-, tele- ja tietoverkkojen asentamiseen ja ylläpitoon liittyvät työt. Olemme erikoistuneet älykkäiden sähköjärjestelmien, kuten KNX ja IHC, suunnitteluun ja toimittamiseen. 

Sähkö-Duo on vakavarainen, toimivan johdon omistama yritys, jossa työskentelee ainoastaan suomalaista työvoimaa. Olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsen. Vaikka olemme keskittyneet tekemään asennuksia pääkaupunkiseudulla toteutamme toimeksiantoja koko maan alueella. 

Pätevyydet

turvatekniikankeskus 

Sähköpätevyys 2 (SP2)

Sähköpätevyys 2 -todistus oikeuttaa toimimaan sähkötöiden johtajan ja käytön johtajan tehtävissä nimellisjännitteeltään enintään 1 kV vaihtojännitteisten ja 1,5 kV tasajännitteisten sähkölaitteistojen sähkötöissä, lukuun ottamatta hissien asennus- korjaus ja huoltotöitä.

seti

Tietoverkkotyöt (T)

Kiinteistön viestintäverkon (tietoverkko) työnjohto-, asennus-, ylläpito- tai asiantuntijatehtäviin soveltuva pätevyys. Meillä on käytössä kaikki pätevyyteen vaadittavat sisäjohtoverkkotöissä tarvittavat yleis- ja kuitukaapeloinnin mittauslaitteet.