Anna-Liisa "Ansku" Bergstöm

Anna-Liisa 'Ansku' BergstömHei,

Olen raahelaissyntyinen kilpatanssija, jonka sydän sykkii tanssille ja liikunnalle musiikin tahdissa. Rantauduin pääkaupunkiseudulle 19-vuotiaana tanssin ja parempien mahdollisuuksien perässä. Olen saanut edustaa Suomea maajoukkueessa sekä kilpaillut showtanssin pienryhmässä saavuttaen SM-kullan. Kilpatanssin ammattilaiseksi siirryin vuonna 2007. Olen suorittanut Suomen Tanssiopettajain Liiton STOL-tutkinnon ja International Dance Teachers Association -liiton IDTA Licentiate -tutkinnon.

Vuodesta 2000 lähtien olen ohjannut erilaisia tanssitunteja (mm. lattari, paritanssi, showtanssi) sekä aerobic-, lihaskunto- ja kehonhallintatunteja. Tanssinopetus ja jumppien ohjaaminen on minulle hyvin palkitsevaa, koska koen näin pystyväni välittämään ihmisille liikunnan ja musiikin tuoman ilon.

Tällä hetkellä keskityn erityisesti tanssiopetukseen. Vastaan MOVE KIDS DANCE SCHOOL -tanssikoulun toiminnasta Move Wellness Centerissä, Espoossa. Lasten ja nuorten opettaminen ovat tanssijan sydäntäni erityisen lähellä!

Koen itseni hyvin onnekkaaksi voidessani työssäni yhdistää minulle tärkeät asiat: tanssin, terveet ja liikunnalliset elämäntavat sekä työn lasten ja nuorten parissa!

Opettajana olen positiivisen tiukka ja iloinen piiskuri.