Move Kids Dance School

 

Move Kids Dance School on perustettu syksyllä 2013 Ansku          Bergströmin ideoimana. Tanssikoulu on tarkoitettu lapsille/nuorille, jotka rakastavat musiikkia ja tanssia. Meiltä löydät tanssitunteja laidasta laitaan ja tanssinopettajamme ovat alansa huippuja sekä toimineet lasten/nuorten parissa useita vuosia.
Voit tulla veloituksetta kokeilemaan ja tunneille ei tarvitse ennakkoilmoittautua.

Move Dance Schooliin löydät helposti ja kätevästi
junaradan varrelta ja toimipiste sijaitsee samassa rakennuksessa
Freedom Fund Areenan kanssa. Tervetuloa kokeilemaan!

 

KISARYHMÄT

 

Kisaryhmät ovat lapsista/nuorista koottuja ryhmiä, jotka harjoittelevat tavoitteellisesti kohti asetettua päämäärää.

Kisaryhmille järjestetään "auditionit", jolloin lapset ja nuoret voivat hakea paikkaa. Treenejä on 3-5 kertaa viikossa. Auditioneista ilmoitetaan aina erikseen.

Terkuin, Ansku

 

ansku

 

 

 

Akrobatia

Tälle tunnille olet aina halunnut! Kuperkeikkoja, pyramideja, kärrynpyöriä ja notkeutta kehittävä tunti. Jump and fly!

Ballet

Klassinen baletti on länsimaisista taidetansseista vanhimpia. Tunnilla opitaan vartalon hallintaa ja jalkojen aukikiertoa, käsien koordinaatiota ja musiikin tulkintaa. Harjoitteista on hyötyä myös muihin lajeihin.

Dance

Dance tunnilla yhdistellään hauskasti eri tanssityylejä. Hikoillaan ja jammaillaan. Let’s go and DANCE

Latino Show

Latino Show tunnilla tutustutaan erilaisiin amerikkalais-latinalaisiin rytmeihin. Pyörähdyksiä, vauhtia ja tanssinhuumaa. Hameen helmat heilumaan!

Show Dance

Show Dance on tanssimuotona hyvin laaja. Tunnilla voidaan tehdä sarjoja musikaalimusiikista lattaribiiseihin ja otetaan vaikutteita musiikkivideoista. Feel the beat!

Street

Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille old school hip hopista new styleen. Street tunneilla opetellaan hip hop tyylistä liikkumista ja tutustutaan eri tyyleihin ja rytmiikkaan. Be cool!

Street Jazz

Street Jazz on tunti jossa koko keho tanssii. Tunnilla tanssitaan nykypäivän hittibiiseihin ja käytetään kokonaisvaltaisesti eritasoja lattiasta kattoon. Vauhtia, notkeutta ja piruettien huumaa!

 Show Jazz

Show Jazz tunti keskittyy erilaisiin jazz-tanssi tekniikoihin. Tunnilla harjoitellaan paljon erilaisia hyppyjä ja perustekniikka harjoituksissa käytetään paljon myös baletin sanastoa. Feel the Jazz!

 

Taaperot: 3-4.v.

Minit: 5-6.v.

Kids: 7-9.v.

Juniors: 10-12.v.

Teens: 13-15.v.