AIKATAULUT

  

 

 

LM SH'BAM®
Yksinkertaiset, mutta kuuman trendikkäät liikkeet tekevät tunnista täydellisen tavan kohottaa kuntoa ja samalla koet olevasi tanssiparketin tähti - vaikka se ei olisikaan tyypillisintä sinua. Sh'bam on ylivoimaisesti hauskin ja sosiaalisin treeni!

LM BODYATTACK®
Sporttinen aerobinen treeni, joka kehittää kestävyyttä ja voimaa. Energisessä intervallitunnissa yhdistyvät aerobiset liikkeet, sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Helppoa ja taatusti tehokasta!

ZUMBA®
Zumbassa yhdistyvät latinalaisrytmit ja tämän hetken kuumimmat tanssihitit. Tule nauttimaan zumban antamasta voimasta ja liikunnanilosta!

 

Yogafunc

Yogafunc on hauska fitnesstunti! Se on musiikkiin tehtävää joogaa perustuen perinteisiin joogatekniikoihin. Tunnin jälkeen tulet huomaamaan, että liikkuvuutesi ja tasapainosi ovat parantuneet, energisyytesi on lisääntynyt ja olet saavuttanut hiukan mielenrauhaa. Yogafunc sopii lähes kaikentasoisille kuntoilijoille ja on erinomainen osa voimaharjoittelua.

 

LM BODYCOMBAT™

Les Mills BODYCOMBAT™ on tunti, josta saa valtavasti voimaa ja energiaa ja jossa voit toteuttaa unelmasi kamppailulajien hallitsemisesta- ja kaiken lisäksi se on hauskaa! Haasta kuviteltu vastustajasi inspiroivan musiikin tahdissa ja eri kamppailulajien (karate, taekwondo, kung fu, kickboxing, muay thai ja tai chi) tehokkaita tekniikoita hyödyntäen. Tunteja tukee energinen musiikki ja kannustavat ohjaajat. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa.

 

 LM BODYBALANCE®

Les Mills BODYBALANCE® on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tarjoaa fyysisen treenin sekä sisäistä tasapainoa ja harmoniaa.

 

LM BODYPUMP®

Les Mills BODYPUMP® on musiikin tahtiin tehtävää voimaharjoittelua, joka haastaa koko kehon ja vahvistaa sitä. Tunti sopii hyvin sekä naisille että miehille ja kaikille jotka haluavat tehokkaan kokovartalotreenin tunnissa. Koska BODYPUMP™ on yksinkertaista, on sen aloittaminen helppoa ja tunnin tehokkuuden ansiosta saat nopeasti tuloksia.

 

Fitball

Fitball on tehokas tunti, jossa ison jumppapallon avulla parannetaan lihaskuntoa, kehonhallintaa sekä tasapainoa. Helpon lämmittelyn jälkeen jatketaan lihaskunto- ja kehonhallintaliikkeillä.
Laji kehittää erityisesti keskivartalon korsetin lihaksia. Tunti sopii kaikille.                

 

 BodyRock tunnit

BodyRock tunnit: Monipuolinen kokonaisuus tuttuja liikkeitä, joiden intensiteettiä muuntelemalla tämä tunti sopii kaiken tasoiselle kuntoilijalle. Tehokas paketti lihaskuntoa ja aerobista kuntoa, joka on omiaan joko rasvanpolttoon tai kunnon tehokkaaseen nostamiseen.

VOIMA-tunnilla keskitytään voimapainotteiseen harjoitteluun ja se sopii kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta. Tunnilla tehdään voimaharjoitteluliikkeitä sykettä nostavalla koko kehoa kuormittavilla liikkeillä. Välineinä käytetään mm. levytankoja, omaa kehoa, painoja ja kahvakuulia.

KESTÄVYYS-tunnilla juostaan, hypitään ja käytetään omaa kehoa liikuntavälineenä! Apuna kahvakuulat, steplauta! Tunti sopii kaikille.

BodyRock tunneilla haastat koko kehosi monipuolisilla koko kehoa kuormittavilla liikkeillä ja opit jopa vetämään leukoja!

Tunneilla vaikutteita mm. huippusuositusta CrossFit harjoittelumuodosta.

TRAIN HARD - GET STRONG!

 

Kehonhuolto

kehoa ja mieltä huoltava, kiireen ja stressin pysäyttävä rauhallinen tunti. Tunti opettaa kehon tuntemusta sekä auttaa kuuntelemaan mitä omalle keholle kuuluu ja miltä liike tuntuu siinä.
Tunnin aluksi kehoa lämmitetään laajoja rullaavia liikkeitä käyttäen, jonka jälkeen keskivartalon syviä lihaksia harjoitetaan erilaisin pilates-liikkein. Venyttelyosiossa lihaksistoa avataan syvävenytyksin, joissa huomio on erityisesti niska-hartiaseudun ja selän huoltamisessa.

 

Tanssitekniikka

Tekniikkatunneilla käydään läpi tanssimista helpottavia asioita. Vahvat perusteet tanssille saa vain oikean tekniikan avulla. Tekniikkatunti on jokaiselle tanssijalle niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle loistava tilaisuus kehittyä tanssijana. Tunneilla harjoitellaan kaikissa tanssilajeissa vaadittavia tanssitekniikan perusasioita, kuten jalkatyötä, vartalonliikettä ja hallintaa sekä käsien käyttöä ja koordinaatiota.

Tekniikkatunnit sopivat erinomaisesti kaiken tasoisille tanssijoille!

Ladies style

tunnilla harjoitellaan naisten vartalonkäyttöä kuubalaisessa Salsassa. Tavoitteena oppia miten omaa tanssiaan voi maustaa naisellisemmaksi. Harjoitusten avulla haetaan jatkuvuutta liikkeisiin, eleganttia pehmeyttä vartalon ja käsien käyttöön sekä toisaalta voimakkaampien aksenttien lisäämistä omaan tanssiin kehonliikkeiden avulla. Tunnilla tehdään liikeharjoituksia ja koreografioita. 

Salsa

On hauska ja menevä kuubalainen tanssi,- musiikkilaji, jossa yhdistyvät perinteiset kuubalaiset ja nykyaikaiset rytmit.  

Aussitreeni

Aussitreeni on vauhdikas ja tehokas tunti! Tunti sisältää nyrkkeilyä, kickboxingia juoksuosioita sekä lyhyitä lihaskuntoharjoitteita. Tunnilla ei ole askelkuvioita ja musiikki toimii taustatekijänä! Tunti sopii erinomaisesti kaikille!

 

Kahvakuula

Kahvakuulalla harjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi jo valmiiksi hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Kahvakuulan avulla voi lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Tunnilla tehdään monipuolisesti harjoitusliikkeitä päälihasryhmille ja harjoitellaan tekniikkaa. Rohkeasti mukaan!

 

Bailatino

Hauskaa ja iloista tanssiliikuntaa, joka perustuu latinotansseihin. Mukana samba, cha cha, rumba, pasodoble, tango, jive, salsa ja merenque. Bailatinotunteja on 3 eri tasoa niin aloittelijalle kuin kokeneemallekin tanssijalle.

 

DanZatu

DanZatu® tanssi-fitness tuote, on kokonaisvaltainen liikuntakokemus.Tunti on todellinen irtiotto arjesta tanssin, lihaskuntoharjoittelun, mukaansa tempaavan musiikin ja yhteislaulun myötä. DanZatu ® auttaa vapautumaan stressistä hullunhauskassa ja hyvähenkisessä ilmapiirissä, jossa jokainen voi kehittää kuntoaan ja tanssitaitoja omassa tahdissaan. Tunneilla ei ole mitään tasovaatimuksia joten jokainen voi todella nauttia tanssista, liikunnasta ja musiikista.DanZatu ® tunti edistää terveellisiä elämäntapoja, kehittää kuntoa, voimaa ja tanssitaitoja. Ennenkaikkea DanZatu ® tunneilla korostetaan postiivista ja rohkeaa elämänasennetta,olemmehan oman elämämme tähtiä.

 

BodyStep

Tunnilla askelletaan step-laudalle, jonka korkeutta voidaan nostaa ja laskea. BodyStep tunti koostuu tehokkaista ja menevistä liikkeistä, joita tehdään mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Tällä tunnilla saat varmasti hien pintaan ja kunnon kohoamaan!

 

Fitness Pilates

Fitness Pilates kehittää voimaa ja notkeutta. Tunnilla parannat ryhtiä, hengitystekniikkaa ja stressinhallintaa.

 

Spinn

Kestävyyskuntoa kohottava ja rasvaa tehokkaasti polttava sisäpyöräilytunti jossa tähtien* määrä kertoo tuntien tason. Spinn* on aloittelijoille suunnattu tunti, spinn** jo vähän kokeneemmille polkijoille.

 

 Move Baby

Tunti on tarkoitettu 3-18 kk lapselle ja vanhemmalle. Tunti koostuu kehoa avaavista liikkeistä ja peruslihaskuntoliikkeistä yhdessä vauvan kanssa, käyttäen lasta painona sekä venyttelystä. Lapselle voi ottaa oman alustan ja leluja mukaan. Tunti tapahtuu lapsen ehdoilla ja tunnin aikana voi mm. imettää.