AIKATAULUT

 KATSO JOULUN POIKKEUSAIKATAULUT ETUSIVUN TIEDOTTEISTA!

 

 

 

 

LM BODYATTACK®
Sporttinen aerobinen treeni, joka kehittää kestävyyttä ja voimaa. Energisessä intervallitunnissa yhdistyvät aerobiset liikkeet, sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Helppoa ja taatusti tehokasta!

 

LM BODYCOMBAT®

Itsepuolustuslajeihin pohjautuva tunti, jonka liikkeissä näkyy mm. karate, kungfu ja thaiboxing. Tunti tarjoaa haasteita sekä sydämelle että koordinaatiokyvylle. Mukaansatempaavan musiikin tahdissa aerobinen ja kestävyyskunto paranevat hauskalla tavalla.

LM CXWORX®

Cxworx keskittyy keskivartalon lihaksiin sekä lihaksiin, jotka yhdistävät ylä- ja alavartalon lihakset. Liikkeet ovat ihanteellisia vahvistamaan vatsa- ja pakaralihaksia.
 

Yogafunc

Yogafunc on hauska fitnesstunti! Se on musiikkiin tehtävää joogaa perustuen perinteisiin joogatekniikoihin. Tunnin jälkeen tulet huomaamaan, että liikkuvuutesi ja tasapainosi ovat parantuneet, energisyytesi on lisääntynyt ja olet saavuttanut hiukan mielenrauhaa. Yogafunc sopii lähes kaikentasoisille kuntoilijoille ja on erinomainen osa voimaharjoittelua.

LM BODYCOMBAT™

Les Mills BODYCOMBAT™ on tunti, josta saa valtavasti voimaa ja energiaa ja jossa voit toteuttaa unelmasi kamppailulajien hallitsemisesta- ja kaiken lisäksi se on hauskaa! Haasta kuviteltu vastustajasi inspiroivan musiikin tahdissa ja eri kamppailulajien (karate, taekwondo, kung fu, kickboxing, muay thai ja tai chi) tehokkaita tekniikoita hyödyntäen. Tunteja tukee energinen musiikki ja kannustavat ohjaajat. Isket, lyöt, potkit ja teet kata-liikkeitä polttaen samalla hurjan määrän kaloreita treenatessasi kohti erinomaista kuntoa.

 

 LM BODYBALANCE®

Les Mills BODYBALANCE® on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta. Keskittymisen, hengityksen ja tarkoin valittujen liikeyhdistelmien kautta kehitetään voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta miellyttävän musiikin tahtiin. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tarjoaa fyysisen treenin sekä sisäistä tasapainoa ja harmoniaa.

 

LM BODYPUMP®

Les Mills BODYPUMP® on musiikin tahtiin tehtävää voimaharjoittelua, joka haastaa koko kehon ja vahvistaa sitä. Tunti sopii hyvin sekä naisille että miehille ja kaikille jotka haluavat tehokkaan kokovartalotreenin tunnissa. Koska BODYPUMP™ on yksinkertaista, on sen aloittaminen helppoa ja tunnin tehokkuuden ansiosta saat nopeasti tuloksia.

 

Fitball

Fitball on tehokas tunti, jossa ison jumppapallon avulla parannetaan lihaskuntoa, kehonhallintaa sekä tasapainoa. Helpon lämmittelyn jälkeen jatketaan lihaskunto- ja kehonhallintaliikkeillä.
Laji kehittää erityisesti keskivartalon korsetin lihaksia. Tunti sopii kaikille.                

 

 BodyRock tunnit

BodyRock tunnit: Monipuolinen kokonaisuus tuttuja liikkeitä, joiden intensiteettiä muuntelemalla tämä tunti sopii kaiken tasoiselle kuntoilijalle. Tehokas paketti lihaskuntoa ja aerobista kuntoa, joka on omiaan joko rasvanpolttoon tai kunnon tehokkaaseen nostamiseen.

VOIMA-tunnilla keskitytään voimapainotteiseen harjoitteluun ja se sopii kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta. Tunnilla tehdään voimaharjoitteluliikkeitä sykettä nostavalla koko kehoa kuormittavilla liikkeillä. Välineinä käytetään mm. levytankoja, omaa kehoa, painoja ja kahvakuulia.

KESTÄVYYS-tunnilla juostaan, hypitään ja käytetään omaa kehoa liikuntavälineenä! Apuna kahvakuulat, steplauta! Tunti sopii kaikille.

BodyRock tunneilla haastat koko kehosi monipuolisilla koko kehoa kuormittavilla liikkeillä ja opit jopa vetämään leukoja!

Tunneilla vaikutteita mm. huippusuositusta CrossFit harjoittelumuodosta.

TRAIN HARD - GET STRONG!

 

Kehonhuolto

kehoa ja mieltä huoltava, kiireen ja stressin pysäyttävä rauhallinen tunti. Tunti opettaa kehon tuntemusta sekä auttaa kuuntelemaan mitä omalle keholle kuuluu ja miltä liike tuntuu siinä.
Tunnin aluksi kehoa lämmitetään laajoja rullaavia liikkeitä käyttäen, jonka jälkeen keskivartalon syviä lihaksia harjoitetaan erilaisin pilates-liikkein. Venyttelyosiossa lihaksistoa avataan syvävenytyksin, joissa huomio on erityisesti niska-hartiaseudun ja selän huoltamisessa.

 

Tanssitekniikka

Tekniikkatunneilla käydään läpi tanssimista helpottavia asioita. Vahvat perusteet tanssille saa vain oikean tekniikan avulla. Tekniikkatunti on jokaiselle tanssijalle niin aloittelevalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle loistava tilaisuus kehittyä tanssijana. Tunneilla harjoitellaan kaikissa tanssilajeissa vaadittavia tanssitekniikan perusasioita, kuten jalkatyötä, vartalonliikettä ja hallintaa sekä käsien käyttöä ja koordinaatiota.

Tekniikkatunnit sopivat erinomaisesti kaiken tasoisille tanssijoille!

 

Kahvakuula

Kahvakuulalla harjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi jo valmiiksi hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Kahvakuulan avulla voi lisätä voimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Tunnilla tehdään monipuolisesti harjoitusliikkeitä päälihasryhmille ja harjoitellaan tekniikkaa. Rohkeasti mukaan!

 

Bailatino

Hauskaa ja iloista tanssiliikuntaa, joka perustuu latinotansseihin. Mukana samba, cha cha, rumba, pasodoble, tango, jive, salsa ja merenque. Bailatinotunteja on 3 eri tasoa niin aloittelijalle kuin kokeneemallekin tanssijalle.

 

DanZatu

DanZatu® tanssi-fitness tuote, on kokonaisvaltainen liikuntakokemus.Tunti on todellinen irtiotto arjesta tanssin, lihaskuntoharjoittelun, mukaansa tempaavan musiikin ja yhteislaulun myötä. DanZatu ® auttaa vapautumaan stressistä hullunhauskassa ja hyvähenkisessä ilmapiirissä, jossa jokainen voi kehittää kuntoaan ja tanssitaitoja omassa tahdissaan. Tunneilla ei ole mitään tasovaatimuksia joten jokainen voi todella nauttia tanssista, liikunnasta ja musiikista.DanZatu ® tunti edistää terveellisiä elämäntapoja, kehittää kuntoa, voimaa ja tanssitaitoja. Ennenkaikkea DanZatu ® tunneilla korostetaan postiivista ja rohkeaa elämänasennetta,olemmehan oman elämämme tähtiä.

 

BodyStep

Tunnilla askelletaan step-laudalle, jonka korkeutta voidaan nostaa ja laskea. BodyStep tunti koostuu tehokkaista ja menevistä liikkeistä, joita tehdään mukaansa tempaavan musiikin tahdissa. Tällä tunnilla saat varmasti hien pintaan ja kunnon kohoamaan!

 

Fitness Pilates

Fitness Pilates kehittää voimaa ja notkeutta. Tunnilla parannat ryhtiä, hengitystekniikkaa ja stressinhallintaa.

 

Spinn

Kestävyyskuntoa kohottava ja rasvaa tehokkaasti polttava sisäpyöräilytunti jossa tähtien* määrä kertoo tuntien tason. Spinn* on aloittelijoille suunnattu tunti, spinn** jo vähän kokeneemmille polkijoille.

 

Latin Mix  

Latin Mix on vauhdikas tunti jossa alkulämmittelyn jälkeen siirrytään lyhyeen koreografiaan. Tunneilla tanssitaan mm. Salsaa, Chachata, Sambaa, Jiveä, Danchallia ja Karibian rytmejä. Joka viikko vaihtuava teema. Tunnilla heittäytyminen ja asenne ovat pääasia. Pidetään yhdessä hauskaa ja nautitaan uusimmista mooveista lattarien tahtiin!

Dance Fusion

Tällä tunnilla on yhdistyy eri tyylisuuntia. Vaikutteita mm. Street Jazz, Street Stilettos, High Heels, Theater, Urban Contemporary Jazz sekä Commercial MTV style. Miksattu uusi lyhyt koreografia joka tunti. Vauhdikas ja hauska tunti, jokainen saa tanssia omalla tyylillään. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa tanssin oppiminen!

 

Lyrical Jazz


Lyrical Jazz on tyylisuuntaus joka on saanut vaikutteita baletista, nykytanssista sekä jazztanssista. Tunneilla tehdään erilaisia koreografioita keskilattialla mutta myös erilaisia lattian poikki harjoitteita. Tunnilla keskitytään kehon kokonaisvaltaiseen käyttöön sekä harjoitellaan liikkumista eri tasoissa myös mm. lattiatasossa. Musiikit ovat tyyliltään rauhallisia ja painotetaan tarinan kerrontaa sekä kasvoilla että koko keholla. 

Lyrical Jazz tekniikka tunti

Lyrical Jazzin pohjalla on vahvasti tekniikka. Tekniikka tunnilla harjoitellaan erilaisia hyppyjä, piruetteja sekä liikkumista eri tasoissa ylhäältä lattiatasoon asti. Tekniikka harjoitteita tehdään niin keskilattialla kuin myös lyhyiden sarjojen muodoissa lattian poikki.

 Yin Jooga

Yinjoogaharjoitus lisää kehosi, erityisesti lantion alueen ja rangan, liikkuvuutta. Harjoitus auttaa palautumaan liikunnan, urheilun ja muiden dynaamisten lajien rasituksesta. Tunnilla on mahdollisuus hellittää syvästi sekä rentoutua tuetussa asanassa. Yinjoogassa pysähdymme jooga-asentoihin useiden minuuttien ajaksi. Pyrimme rentouttamaan lihaksia ja tuemme kehoa apuvälineillä kuten vilteillä. Viivymme tuetussa asanassa lempeästi hengittäen.